Maatschappelijk verantwoord ondernemen, milieu, kwaliteit & veiligheid

BEWUST DUURZAAM EN VERANTWOORD

Wij streven ernaar om uitsluitend positieve resultaten, bijdragen en sporen achter te laten voor de mens, het milieu en de toekomst. Dat betekent dat we goed nadenken over hoe we onze medewerkers en de mensen waarvoor we werken zo goed, veilig en prettig mogelijk kunnen laten functioneren. Bij de inkoop van materialen en diensten, tijdens het werk en voor het verwerken van afval kiezen we bewust voor de duurzaamste en de minst milieubelastende oplossingen.

Maatschappelijk verantwoord functioneren zit bij elke medewerker van GRAUSBOUW in de genen. Daarom geven wij ook iedereen een kans om bij ons aan de slag te gaan. Wij gaan in elk facet van ons werk op de eerste plaats voor 100% kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Giraf Award

De inspanningen van GRAUSBOUW op het gebeid van sociaal ondernemen zijn in 2016 beloond met de Giraf Award, welke de gemeente Heerlen en Landgraaf samen elk jaar uitreiken aan een bedrijf dat “zijn nek uitsteekt” op het gebied van sociaal ondernemen.

Parkstad Economy Award

Hiernaast zijn we bij GRAUSBOUW vooral erg trots op de in 2018 ontvangen gerenommeerde Parkstad Economy Award, welke elk jaar wordt uitgereikt aan de onderneming die de meest succesvolle bijdrage heeft geleverd aan de sociale, culturele en economische bedrijvigheid in de regio Parkstad.