Kwaliteit & Veiligheid

Kwaliteit staat op één

Het leveren van kwaliteit staat voor ons altijd op één. Hiermee bedoelen we niet de technische kwaliteit van het werk, want dit is een vanzelfsprekendheid, maar alle kwaliteit daaromheen. Deze kwaliteit zit door het hele bedrijf en tot in de kleinste details: van telefoniste tot magazijnbeheerder en van timmerman tot directeur, van orde en netheid tot betalingsgedrag en van een gedegen administratie tot een optimale communicatie op alle niveaus.

Kwaliteit en klantgerichtheid

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit veel meer is dan alleen technische kwaliteit van het eindproduct. Wij zijn ons ervan bewust dat kwaliteit veel meer zit in de zachtere en indirecte elementen als snelle reactietijden, afspraak is afspraak, netjes, opgeruimd en schoon werken, een net en professioneel voorkomen, beleefde en begripvolle medewerkers, uitleg over de werkzaamheden, het schoon en opgeruimd achterlaten van de klus, veilig werken voor eigen mensen en klanten, het informeren van de buren, etc.

Veiligheid

GRAUSBOUW bevordert een veilige, gezonde en duurzame werkomgeving. We gaan hierbij verder dan slechts het voldoen aan de regelgeving. Aandacht voor veiligheid is een investering die ons uiteindelijk meer zal opleveren. Bij alle medewerkers is bekend dat binnen onze bedrijfscultuur veilig gedrag de norm is.