Onderwijs

Binnen de regio rekenen wij een groot aantal onderwijsinstellingen tot onze vaste klanten. Hiervoor verrichten wij bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:

  • onderhoud kinderdagverblijven
  • renovatie toiletgroepen middelbare school
  • vervangen asbesthoudende materialen
  • uitbreiding basisschool
  • vervangen van alle buitenkozijnen en -puien van schoolgebouw
  • verbouwing zolder van basisschool tot ruimte voor naschoolse opvang

GRAUSBOUW organiseert de activiteiten in nauw overleg, en zo dat de ruimtes of gebouwen tijdens de werkzaamheden zo goed of zo lang mogelijk in gebruik kunnen blijven. Indien nodig werken wij tijdens de vakanties of in de avonduren.

We hebben ervaring in het realiseren van speciale en duurzame voorzieningen voor kinderen. Maar nog belangrijker is het dat wij ervaring hebben in het werken naast kinderen. Wij houden onze werkplek dan nog strikter opgeruimd en zullen zeker geen gereedschap onbeheerd laten. Daar kunt u ons op vertrouwen!

 

Herman Noppers, bestuursadviseur bouwzaken bij Innovo – Onderwijs op maat

“Afspraak is afspraak; in alle opzichten. De medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast. Ze tonen initiatief en durven hun opdrachtgever tegen te spreken als ze goede alternatieven kunnen aandragen.

Bij GRAUSBOUW beseffen ze het belang van goede communicatie en terugkoppeling met zowel de opdrachtgever als gebruiker. Het is een betrouwbare, correcte club. Bovendien heeft GRAUSBOUW voor onze klussen de juiste maat en schaal. Ze hebben een platte organisatie voor klussen, aanpassingen en verbouwingen, maar kunnen ook eenvoudig opschalen naar grote opdrachten binnen hun scope. Zonder dat er een aanvullende managementlaag wordt ingeschoven.

Ik waardeer hun visie dat degene die een project calculeert, het werk ook uitvoert. Daarom is GRAUSBOUW voor een deel van mijn opdrachten best choice!”

Referenties binnen het marktsegment Onderwijs