Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen & Milieu

Altijd en overal

Onze kernactiviteit ‘onderhoud en renovatie van gebouwen’ is per definitie minder belastend voor het milieu en de sociale omgeving dan (slopen en) nieuwbouw. Daarnaast gaan wij in elk facet van onze bedrijfsvoering en planning zo duurzaam en verantwoord mogelijk te werk. Zowel binnen ons eigen bedrijf als onderweg naar onze klanten en tijdens het werk op locatie.

Kansen voor iedereen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers het verschil maken, zij zijn onze kracht en zij maken ons bijzonder. Iedereen heeft talenten en iedereen kan succesvol zijn. Wij geven iedereen de kans om deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Sociaal ondernemen zit bij ons al jaren verankerd in het MVO-beleid en is voor ons geen verplichting maar een vanzelfsprekendheid.


Afvalscheiding en recycling

Een eigen milieupark op ons terrein, waar ons afval in 9 verschillende stromen wordt gescheiden, en een nauwe samenwerking met onze afvalverwerker, levert het fantastische resultaat op dat we kunnen garanderen dat meer dan 96% van ons afval wordt aangewend voor hergebruik!

Afvalscheidingscertificaat 2022

Afvalprofiel 2022

Groene energie

Met onze energieleverancier zijn we overeengekomen dat we 100% groene energie afnemen, met garantie van oorsprong.

Groencertificaat

Verdeling energieafname

Ons ambitieniveau betreffende MVO heeft geen einddoel

We hebben wel het constante streven om de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu blijvend te blijven verbeteren en aan te passen aan de omstandigheden.