Ons Team

 

GRAUSBOUW bestaat uit vele verschillende gezichten, die samen één professioneel team vormen met één streven: de wil om het samen elke dag beter te doen. En dat al sinds meer dan 100 jaar.

Omdat wij geen traditioneel bouwbedrijf zijn maar een serviceverlener, werken er bij ons geen bouwvakkers, maar servicegerichte en kwaliteitsbewuste onderhoudsmedewerkers.

Voor een optimale bereikbaarheid en absolute duidelijkheid werken wij met één vaste projectleider (= contactpersoon) per opdrachtgever. Deze verzorgt dus zelf de calculatie en werkvoorbereiding en coördineert de uitvoering en communicatie voor het gehele project. De projectleider creëert voor elke klus voldoende tijd en aandacht om gezamenlijk tot een perfecte afronding te komen.

Ons team van professionele vakmensen bestaat uit projectleiders, allround timmerlieden, aftimmerlieden, specialisten in systeemwanden en -plafonds, tegelzetters, metselaars, loodgieters, elektriciens en een dakdekker.

Iedere medewerker krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om verder te groeien en om bijvoorbeeld deel te nemen aan vakgerichte cursussen. De cursussen op het gebied van veiligheid (VCA) zijn uiteraard verplicht voor iedereen.

renevanhommerig2

René Vanhommerig

Directeur/eigenaar GRAUSBOUW

“Het succes van ons bedrijf wordt bepaald door de inzet en betrokkenheid van al onze medewerkers. Iets om trots op te zijn!”