Overheid

Door onze minutieuze voorbereiding en ervaring minimaliseren we de inbreuk op de dagelijkse situatie van de gebruikers van een gebouw. Door mensen goed te informeren en onze werkzaamheden strategisch te plannen, beperken we de invloed op hun persoonlijke levenssfeer en heeft ook onze opdrachtgever een zorg minder.

Dit is de reden waarom veel overheidsinstanties zoals diverse gemeenten, UWV, NAVO- hoofdkwartier Brunssum, Natuurmonumenten en politie van onze diensten gebruikmaken.

 

Werkzaamheden die wij voor deze instanties uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

  • dagelijks onderhoud van gebouwen
  • verbouwing kantoor Natuurmonumenten
  • uitbreiding basisschool in opdracht van gemeente
  • verbouwen en uitbreiding woning tot buurtgebouw
  • renovatie multifunctioneel wijkgebouw
  • vernieuwen plafonds politiebureau

Andries W. Bosma, section head infrastructure management bij JFC HQ Brunssum (NATO Hoofdkwartier)

“Wij hebben met GRAUSBOUW een vaste relatie opgebouwd, gebaseerd op een raamcontract met eenheidsprijzen. GRAUSBOUW komt bij elke deelofferte de afspraken keurig na, zonder veel discussie over de gevolgen van de uitwerking. Daarnaast komt GRAUSBOUW over het algemeen de afgesproken tijdslimieten na en is flexibel genoeg om goed te kunnen samenwerking in de soms lastige omgeving van een internationaal opererend militair hoofdkwartier. Over de kwaliteit van het afgeleverde werk hebben wij nagenoeg geen klachten. Indien dit toch een keer voorkomt, worden de opleverpunten vlot en adequaat opgelost.

De kracht van GRAUSBOUW zit met name in de geoliede organisatie, gebaseerd op een weldoordachte, gecertificeerde en goed omschreven organisatiestructuur. GRAUSBOUW straalt kwaliteit uit door hun ordelijke werkwijze, goed onderhouden materieel en een opgeruimde werkplek. Dit is voor het NATO hoofdkwartier een belangrijk aspect.”

Referenties binnen het marktsegment Overheid