Leerbedrijf

AANDACHT VOOR DE TOEKOMST

 

Maatschappelijk verantwoord renoveren is meer dan comfortabeler en gezonder wonen in een woning. Het is ook kijken naar en rekening houden met de toekomst van de volgende generaties.

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze medewerkers zich binnen onze organisatie op hun gemak voelen en dat zij de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Uit het oogpunt van veilig werken is elke medewerker verplicht om een VCA(-VOL)-diploma en rijbewijs E te behalen en krijgen zij de kans om andere diploma’s als bijvoorbeeld BHV te behalen.

Wij streven ernaar om daar waar mogelijk mensen een kans te geven die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Wij zoeken voortdurend naar plaatsingsmogelijkheden voor mensen met een afstand tot arbeidsmarkt en bieden ook senioren en schoolverlaters kansen binnen onze onderneming. Jong en oud vult elkaar aan met nieuwe technieken en bewezen ervaringen.

Daarom zorgen wij voortdurend voor voldoende stagemogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk om jonge mensen enthousiast te maken voor de bouw en om leerlingen de mogelijkheid te geven om dit mooie vak in de praktijk te kunnen leren. Hiervoor hebben wij eigen leermeesters in dienst en werken we als erkend leerbedrijf samen met organisaties als S-BB, SWV en Bouwmensen.