GRAUSBOUW BV uit Brunssum heeft op donderdag 21 juli 2011 de groene vlag award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat GRAUSBOUW tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche, in totaal betreft dit maar 5% van de bouwbedrijven. Op deze manier beloont Graydon de financieel gezonde bedrijven die er, ondanks de moeilijke tijden in de bouw, zeker wel zijn.

GRAUSBOUW

René Vanhommerig, directeur-eigenaar van GRAUSBOUW , vertelt trots dat dit een verrassende opsteker is in deze nog steeds lastige tijden. Het is natuurlijk altijd leuk als de inzet van alle mensen binnen je bedrijf beloond wordt met een ongevraagde pluim. Bovendien kunnen we hiermee aan onze zakenrelaties laten zien dat we voldoen aan de criteria van Graydon: we zijn een financieel gezond bedrijf, relaties kunnen verantwoord zaken met ons doen en er is maar een zeer geringe kans op wanbetaling. Onze slogan is niet voor niets “Vertrouwen in bouwen”!

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Graydon is marktleider in Nederland op het gebied van kredietinformatie over bedrijven.
Dagelijks gebruiken duizenden bedrijven in Nederland deze informatie om een objectief oordeel te krijgen over een bedrijf waarmee men zaken doet of wil gaan doen.

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken, ook in deze tijden van financiële onzekerheid.”

 

 

graydon-award3

René Vanhommerig (links), directeur van GRAUSBOUW , ontvangt de award uit handen van Thomas Kallenbach van Graydon

Datum: 21 juli 2011