quickhelp

GRAUSBOUW BV uit Brunssum is per 1 augustus 2012 door Quick-Help officieel geselecteerd en benoemd als franchisepartner voor Zuid Limburg. Quick-Help is het grootste landelijk dekkende netwerk van bouwkundige bedrijven dat in opdracht van verzekeringsmaatschappijen schadeherstelwerkzaamheden in natura uitvoert.

 

GrausBouw

René Vanhommerig, directeur-eigenaar van GRAUSBOUW , vertelt trots dat hij erg blij is dat zijn bedrijf door Quick-Help na een grondige selectie uitgekozen is om franchise partner te worden. “ GRAUSBOUW profileert zich steeds duidelijker als onderhouds- en renovatie-expert en dat werpt zijn vruchten af. Het uitvoeren van schadeherstelwerkzaamheden ligt in het directe verlengde van onze andere activiteiten en kunnen wij dan ook goed en efficiënt uitvoeren. Het is bovendien een veilige gedachte dat we hierdoor de basis voor een gezonde toekomst nog meer verbreden.”

 

Schadeherstel in Natura

Quick-Help werkt met een unieke formule voor schadeherstel in natura voor vrijwel alle verzekeraars in Nederland. Gedupeerden hoeven hierbij niet meer zelf op zoek naar een betrouwbare aannemer. Door middel van slechts één telefoontje melden zij de schade aan hun verzekeringsmaatschappij, die er vervolgens via Quick-Help en de aangesloten partnerbedrijven voor zorgt dat de schade binnen de afgesproken tijd opgenomen en hersteld wordt. Een aantal medewerkers van GRAUSBOUW is hiervoor op de speciale Quick-Help Academy opgeleid tot herstelmanager.

 

Quick-Help

Ruud Klabbers, Business Unit Manager bij Quick-Help: “Wij zijn verheugd een sterk en stabiel bedrijf als GRAUSBOUW aan onze formule te hebben kunnen binden en op deze manier onze positie in Zuid Limburg te kunnen verstevigen. Een voordeel voor GRAUSBOUW en andere partnerbedrijven is dat zij zich kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrent, juist omdat Quick-Help strenge eisen stelt aan de kwaliteit en het serviceniveau van de deelnemers. Dit zijn wij ook verplicht naar onze opdrachtgevers de verzekeringsmaatschappijen.”

Datum: 15 augustus 2012