Hoensbroek 24 oktober 2014  – Nederlandse bedrijven die aan de strenge criteria voor financiële gezondheid voldoen kunnen dit nu kenbaar maken. Dit kan via een badge op OpenComapnies die is gebaseerd op omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie die bekend zijn bij Graydon.

Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven heeft de financiën dusdanig op orde dat ze zich ‘Financieel Gezond’ kan noemen. Met gepaste trots kunnen we hierbij melden dat GRAUSBOUW in deze top van financieel gezonde bedrijven behoort.

 

Verantwoord zakendoen

“De ‘Financieel Gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een kredietwaardige partij zijn om zaken mee te doen. Het toont dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken. In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.”

René Vanhommerig, directeur-eigenaar van GRAUSBOUW , vertelt tevreden dat dit een verrassende opsteker is in deze nog steeds lastige tijden. Het is natuurlijk altijd leuk als de inzet van alle mensen binnen je bedrijf beloond wordt met een ongevraagde pluim. Onze slogan is niet voor niets “Vertrouwen in bouwen”!

 

Iedereen krijgt inzicht in onze kredietwaardigheid

GRAUSBOUW geeft iedereen inzicht in de kredietwaardigheid. Via OpenCompanies, een initiatief van Graydon, delen we onze financiële situatie met een ieder die dat wil. Ons profiel is altijd actueel en hier te bezichtigen.

 

Over OpenCompanies

OpenCompanies is een initiatief van bedrijfsinformatiespecialist Graydon en een start-up met een Open cultuur. Doelstelling is om ondernemers inzicht te geven in huidige en toekomstige zakenrelaties. Hierbij gaat het om inzichten in de reputatie alsmede om financiële en commerciële informatie van bedrijven. Deze inzichten worden gegenereerd door de database van Graydon en de informatie die ondernemers via het platform delen.

Via je PC, laptop, mobiel of tablet: OpenCompanies biedt informatie snel, gemakkelijk en online aan. Zo is op OpenCompanies bijvoorbeeld direct zichtbaar of een bedrijf de factuur kan betalen en binnen hoeveel dagen. De reviews geven inzicht in de ervaringen van duizenden anderen waardoor een compleet beeld van ieder bedrijf ontstaat.

 

Over Graydon

Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketinginformatie. Met deze diensten helpt Graydon bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactie gerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatie en betrouwbare informatieoplossingen.

Bron: Open Companies - Graydon
Datum: 31 oktober 2014