GRAUSBOUW werkt al enkele jaren op een zeer prettige wijze samen met Woonpunt. Deze samenwerking is de afgelopen periode samen met de andere partners vorm gegeven in ketensamenwerking, welke nu ook bezegeld is met een meerjarig contract.

 

WOONPUNT:

De afgelopen maanden zijn in samenwerking met onze ketenpartners de processen rondom het dagelijks-en mutatieonderhoud geoptimaliseerd. Als vervolg op de eerder ondertekende intentieovereenkomst werd afgelopen vrijdag ook de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Dit werd gedaan door Ron Driessens (Aannemersbedrijf de Groen B.V.Bianca Sanders-Houben (Houben duurzame renovatie), René Vanhommerig ( GRAUSBOUW BV),
Maurice Hensgens (Coen Hagedoorn Limburg) en Wim Hazeu, bestuurder Woonpunt.

Onder leiding van Exaedes Bouwrealisten werd er in diverse werkgroepen gewerkt aan de totstandkoming van de overeenkomst. Hierbij stond het samenwerken op een effectieve en inspirerende manier centraal. De partners zijn positief over de eerste resultaten en verwachten dat het project snel zijn vruchten zal gaan afwerpen. Zo werken we samen aan een nóg betere dienstverlening voor onze huurders!

#woonpunt #onderhoud #woningcorporatie #ketenpartners #limburg #aannemer #bouwbedrijf

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Datum: 13 april 2023